STICHTING KEMPEN PRODUCTIES THEATERBELEVING IN DE KEMPEN
ANATEVKA "FIDDLER ON THE ROOF" JUNI & JULI 2015

Stichting Kempen Producties presenteerde in de zomer van 2015 met grote trots Anatevka, (Fiddler on the Roof). Anatevka is een onvergetelijke musical met meeslepende muziek en een mooi verhaal. 8 voorstellingen werden door in totaal 2500 zeer enthousiaste bezoekers bezocht.

 

De musical vertelt het verhaal van de Joodse melkboer Tevye, zijn vrouw Golde en hun vijf dochters in het Russische dorp Anatevka. De drie oudsten stellen Tevye voor een dilemma: houdt hij vast aan de eeuwenoude traditie van zijn geloof, moet hij de wens van de dochters respecteren om te mogen trouwen met de man van wie ze houden? Hij volgt zijn hart, maar het wordt steeds moeilijker. Als de politieke situatie in Rusland verandert, moet ook Tevye ingrijpende keuzes maken.

 

De musical werd gespeeld door een grote cast bestaande uit enthousiaste spelers uit de Belgische en Nederlandse Kempen en werd begeleid door een live orkest.

 

STICHTING KEMPEN PRODUCTIES Eijkereind 58a, 5571 ED BERGEIJK T. 06-10323667 E. info@kempenproducties.nl RSIN nr. 822204125 KvK nr. 17281759
ANATEVKA wordt mogelijk gemaakt door:
vd Huijgevoort